Nicole Bakker

Vanaf 1 januari hebben wij een nieuw gezicht in de praktijk. Hieronder stelt zij zich voor:

Als kind al wilde ik altijd dierenarts worden. Na mijn V.W.O. diploma te hebben behaald léék de universiteit een brug te ver dus besloot ik naar de Hogere Laboratoriumschool te gaan. Al na een paar maanden begon het weer te kriebelen. Na een bezoek aan de dierenarts met mijn hond in die periode hakte ik de knoop door en maakte ik de switch naar de studie Diergeneeskunde.

In 2000 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit van Utrecht. Ik heb verschillende tijdelijke en vaste banen gehad als dierenarts. In een praktijk in Ede werk ik al ruim 10 jaar vast en eerder heb ik met Ilse samengewerkt in een andere praktijk. Erg leuk dat onze paden zich weer kruisen en we weer collega’s zijn per 1 januari!

Naast dierenarts ben ik moeder van drie heerlijke puberdochters. En in mijn vrije tijd ben ik heel graag buiten: wandelen met onze hond Sjakie, de tuin in, maar op de bank een boek of tijdschrift lezen of lekker koken vind ik ook een fijne vrije tijdsbesteding.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort!