Even voorstellen

Rutger en Ilse Reurings

Rutger en Ilse Reurings

Wie zijn wij:

Wij zijn Ilse en Rutger Reurings beide dierenarts en beide eigenaar van deze kliniek. Nadat we elkaar hadden leren kennen tijdens de studie hebben we onze gezamenlijke passie voor de diergeneeskunde, de dieren en de natuur altijd met gedeeld. Naast de uitoefening van ons prachtige vak zijn we verder vooral te vinden in de tuin of in de natuur samen met onze geweldige dochters.

Geschiedenis:

Sterkliniek Dierenartsen Nijmegen is een moderne kliniek, waarin 3 dierenartsen en 3 assistentes werkzaam zijn.
Sinds 1 augustus 2014 is Dierenkliniek Dukenburg een Sterkliniek geworden. We heten voortaan dus ook Sterkliniek dierenartsen Nijmegen.

De kliniek is begonnen in 1978. Dierenarts van Amerongen behandelende toen nog paarden en gezelschapsdieren. Zijn vrouw ondersteunde hem daarbij, zij was medisch analiste en assistente.
In het jaar 1998 is de kliniek grondig verbouwd en uitgebreid. Sinds juni 2008 zijn wij, Ilse Reurings- Hammer en Rutger Reurings de nieuwe eigenaren en dierenartsen van deze prachtige kliniek.

Wat doen we bij Sterkliniek Dierenartsen Nijmegen:

Wij behandelen niet alleen zieke dieren, maar leggen steeds meer de nadruk op het voorkomen van ziektes.
Door het geven van goede voeding, een jaarlijkse of onder bepaalde omstandigheden een halfjaarlijkse check-up en het geven van goede voorlichting proberen wij uw huisdier gezond te houden.
Mocht uw dier toch ziek worden dan doen we ons uiterste best om hem/haar zo snel mogelijk weer gezond te krijgen.

Dat doen we met ons complete team. Regelmatig hebben de dierenartsen onderling overleg waarin we ook patiënten en hun behandelingen bespreken. We proberen wel zo veel mogelijk een controle-bezoek of terugkomende problemen door dezelfde dierenarts uit te laten voeren.

Sterkliniek Dierenartsen BV

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument en onafhankelijk- en buiten de beroepsgroep moet worden getoetst.
Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2008, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.
Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, botoperatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.